Івано-Франківськ

У Донецькі російські військові та “вагнерівці” хворіють на небезпечні інфекції – Генштаб

Триває 342 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково вистоїмо.

У Донецькі російські військові та "вагнерівці" хворіють на небезпечні інфекції - Генштаб

У Донецьку серед військовослужбовців російських окупаційних військ та найманців так званої пвк “вагнер” значно зросла кількість захворювань на особливо небезпечні інфекції, що може бути пов’язане з відсутністю нормальних санітарно-гігієнічних умов у місцях розташування підрозділів противника.

Про це ввечері, 31 січня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Російські окупанти протягом доби, 31 січня завдали 3 авіаційних та 3 ракетних ударів. Також здійснили понад 20 обстрілів з РСЗВ. Пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура у Харківській, Донецькій та Херсонській областях.
  • Ворог продовжує наступати на Лиманському та Бахмутському напрямках, зазнаючи великі втрати. Веде безуспішні наступальні дії на Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
  • На Куп’янському та Запорізькому напрямках веде оборону раніше захоплених рубежів.
  • На Херсонському напрямку обстрілює позиції наших підрозділів та цивільних об’єктів.
  • Окупанти посили фільтраційні та контрдиверсійні заходи на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області. Так, російські окупаційні війська обмежили в’їзд та виїзд з населеного пункту Улянівка, проводяться обшуки у місцевих мешканців та перевірка мобільних телефонів.
  • Авіація ЗСУ протягом поточної доби завдала 9 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника та 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили 9 районі зосередження живої сили противника та 1 склад боєприпасів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено