Івано-Франківськ

У Києві поліція проводить обшуки у молодиків з Франківська, які організовували п’яні вечірки

Як відомо, хлопці влаштовували вечірки на яких кривдили та принижували непритомних дівчат.

328828715 1239383673678087 2686115143493923904 n scaled

Вчора, 31 січня, соцмережі сколихнула інформація, що у Києві група із 5-7 молодиків влаштовують вечірки, де вживають алкоголь, кривдять та принижують непритомних дівчат, знімають це на відео й поширюють у соціальних мережах та закритих каналах Telegram.

Про це повідомила громадська діячка і режисерка Ярослава Кравченко на своїй сторінці Facebook.

Як повідомляється, організатори вечірок це хлопці з Івано-Франківська, які переїхали до столиці.

“Підписниця скинула акаунт чуваків, які влаштовують вечірки, звуть дівчат, накачують алкоголем і Ксанаксом, потім знімають їх непритомними, голими. Є відео сцен ґвалтування руками і викладають це в Instagram та в закриті групи Telegram. Називають всю ту забаву “Покажемо вам, які кругом шлюхи”, – пише Кравченко.

Як наголосила Кравченко, що дівчат, які зафіксовані на фото і відео, поки не ідентифіковано. Відповідно, жодних заяв від постраждалих нема.

Але, на ранок першого лютого за справу взялася Національна поліція України. 

Реакція буде швидкою та вичерпною, повідомила заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко.

“Я дякую усім, хто надав розголосу цій ситуації. Бачу усі повідомлення. Разом з тим, переглянувши численні коментарі під дописами публічних осіб, мене також вразило, що окремі особи звинувачують дівчат у тому, що з ними трапилося. Тож хочу ще раз наголосити – жодна людина у світі не має права вас кривдити. Постраждалі не можуть спровокувати акт насильства, у цьому завжди винен кривдник”, – йдеться у повідомленні.

 

Наразі в організаторів п’яних вечірок проводять обшуки.

“На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави. Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів”, – повідомляє Нацполіція.

Тим часом один з фігурантів цієї справи розповідає, що радий хайпу.

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено