Івано-Франківськ

Посварилися: на Франківщині 49-річний чоловік ножем порізав родича

Конфлікт між двома чоловіками закінчився для одного із них лікарняним ліжком, для іншого — ізолятором тимчасового тримання.

326550805 846632926417497 7949416168734834794 n scaled

2 лютого близько 20 години на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки Яблунівської територіальної громади про те, що між її батьком та родичем трапився конфлікт,під час якого останній отримав ножове поранення.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківщини, пише ПІК.

Прибувши на місце події косівські поліцейські виявили закривавленого чоловіка. Правоохоронці невідкладно надали потерпілому домедичну допомогу до приїзду медиків.

“В ході слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що напередодні під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками виникла суперечка. Внаслідок конфлікту 49-річний місцевий мешканець завдавав два удари кухонним ножем в  ділянку черевної порожнини 20-річному родичу“, – йдеться у повдіомленні.

Потерпілого медики госпіталізували до реанімаційного відділення Косівської ЦРЛ.

Зловмисника слідчі  затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про  повідомлення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено