Івано-Франківськ

У Карпатах розшукують туристів з Вінниччини, які заблукали біля озера “Несамовите” (ФОТО)

Один із чоловіків подзвонив до рятувальників, після чого зв'язок із ним обірвався.

У Карпатах розшукують туристів з Вінниччини, які заблукали біля озера "Несамовите" (ФОТО)

У Карпатах розшукують двох туристів з Вінниччини попри складні погодні умови: хмарно, сніг, 20º морозу, вітер 20-22 м/с., лавинна небезпека (ІІІ рівня). Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Напередодні ввечері, 29-річний чоловік зателефонував до закарпатських рятувальників й повідомив, що він разом з колегою, обоє – жителі Вінницької області, під час походу в гори, перебуваючи поблизу озера «Несамовите», через ускладнення погодних умов втратили орієнтир та заблукали”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 05:30 годину, 6 лютого чоловіків розшукували 25 прикарпатських рятувальників, 4 одиниці техніки, в тому числі й квадрокоптер.

“Станом на 9:00 за додатковою інформацією з’ясували ,що орієнтовне перебування туристів  на території  Закарпатської області. Пошуки проводяться місцевими рятувальниками”, – додають у ДСНС.

О 10:00, 6 лютого надійшла інформація на лінію 101, що о 04:00 заблукалі туристи самостійно зійшли до села Луги Закарпатської області. Їхній стан задовільний, на даний час потягом слідують до місця проживання.

У Карпатах розшукують туристів з Вінниччини, які заблукали біля озера "Несамовите" (ФОТО)

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено