Івано-Франківськ

Землетрус у Сирії: з-під завалів будинку дістали маленьку дівчинку, яка провела там 12 годин

Дитину винесли на поверхню - живою.

Землетрус у Сирії: з-під завалів будинку дістали маленьку дівчинку, яка провела там 12 годин

Землетрус у Сирії: рятувальники витягли з-під завалів будинку маленьку Нур, яка провела там 12 годин. Про це повідомляє видання vesty.co.il, пише ПІК.

“Дівчинку витягли з-під уламків одного з житлових будинків у містечку Афрін у сирійській провінції Алеппо, які обвалилися під час землетрусу 6 лютого. Дитину передали на руки батькові”, – йдеться у повідомленні.

Ці моменти були зняті на камеру та облетіли весь світ. На відео зафіксовано вкрите щільним шаром пилу обличчя дівчинки, а також, як рятувальник просить її поговорити з батьком, подивитися на нього та переконатися, що навколо робиться все заради її порятунку.

Під руїнами перебувають ще сотні сімей, які мешкають на північному заході країни.

До слова, станом на ранок, 8 лютого відомо, що внаслідок руйнівних землетрусів у Туреччині та Сирії загинули понад 7900 людей, десятки тисяч були поранені. У Туреччині обвалилися 5,775 будівель. З-під уламків будівель врятували понад 8 000 людей.

Сирійська цивільна оборона заявила у вівторок, що кількість загиблих  на північному заході Сирії зросла до 1220 осіб, а кількість поранених – до 2600.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено