Івано-Франківськ

У Харкові – 10 вибухів, у Запоріжжі – 17 “прильотів” – головне в Україні за ніч

Неспокійною ніч з 9 на 10 лютого була в центральній частині України.
У Харкові - 10 вибухів, у Запоріжжі - 17 "прильотів" - головне в Україні за ніч

Фото – Хмельницька ОВА

В Україні росіяни цієї ночі атакували чотири області – Запоріжжя, Харків, Хмельниччину та Дніпропетровщину, пише ПІК.

  • Харків

Вночі в місті пролунали біля 10 вибухів. Окупанти завдали ударів по енергетичній інфраструктурі. Виникли пожежі, які рятувальникам вдалося оперативно загасити. Проте деякі райони міста залишаються без електроенергії. Спеціалісти працюють над ліквідацією наслідків ударів. На щастя, обійшлося без постраждалих. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

  • Запоріжжя

За годину у місті зафіксували 17 обстрілів — це найбільша кількість з початку повномасштабного вторгнення. Росіяни атакували об‘єкти енергетичної інфраструктури. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється, повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

  • Дніпропетровщина

Близько десятої вечора росіяни запустили на область партію «Шахедів». Але сили ППО збили всi БпЛА. Ворог не заспокоївся і на Дніпропетровщину полетіли ракети. У Криворізькому районі є влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури, поранений чоловік, повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

  • Хмельниччина

Близько 04:00 ранку відбулось влучання в об’єкт критичної інфраструктури Шепетівського району. Пожежу ліквідовали. Постраждалих немає, зазначив очільник області Сергій Гамалій.

До слова, цієї ночі ворог застосував 7 дронів-камікадзе «Shahed-136/131» із східного узбережжя Азовського моря та 6 крилатих ракет морського базування «Калібр» – із російського фрегата у Чорному морі. ППО знищили 5 ракет і 5 дронів.

По Харківській та Запорізькій областях запустили до 35 зенітних керованих ракет (С-300), які неможливо знищувати в повітрі засобами ППО.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено