Івано-Франківськ

На зборах у Туреччині побилися українські та російські футболісти

13 лютого в одному з готелів Туреччини (Royal Seginus) на зборах футболісти ФК "Минай" побили представників російського клубу "Шинник".

68db314dccb376f761d3c2148c4356bd

Як повідомляє телеграм-канал “Бомбардир”, при поселенні умовою “Минаю” перед організаторами було, щоб у готелі не було жодної російської команди. Після землетрусу виникли проблеми з готелями, тож “Шинник” заселили разом із “Минаєм”.

Побутова ситуація призвела до конфлікту. Один із українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе по відношенню до персоналу готелю. Росіянин був випивший і відверто хамив.

“Росіянин не став вибачатись і його просто прибив футболіст Миная. Потім оркостанець привів одноклубників розбиратись до представників “Миная”. І ця розмова знову ж призвела до бійки. Перемога “Миная”! Бійка відбувалась під музику «Допоможе ЗСУ!» Вранці в готелі на обличчях росіян було видно сліди бою“, – пише “Бомбардир”.

За інформацією каналу, “Шинник” незабаром виселять з готелю. Тим часом, після бійки багато представників російського клубу звернулися по допомогу до медпункту.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено