Івано-Франківськ

На Херсонщині окупанти погрожують людям депортацією до росії – Генштаб ЗСУ

Триває 358 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково вистоїмо!

На Херсонщині окупанти погрожують людям депортацією до росії - Генштаб ЗСУ

На Херсонщині окупаційна адміністрація міста Гола Пристань чинить тиск на місцеве населення щодо переоформлення майнових прав за російським законодавством. Зокрема, поширюється інформація, що українців, які не виконають вимог окупантів до травня цього року,  депортують до росії.

Про це ввечері, 16 лютого повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом доби противник завдав чергового ракетного удару по території нашої країни. 16 із 36 ворожих ракет було збито нашими захисниками. Крім того, ворог завдав 12 авіаційних ударів та здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є поранені та загиблі.
  •  Основні зусилля окупанти зосереджують на веденні наступу на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати визначені підрозділи у прикордонних з Україною районах.
  • В тимчасово зайнятому ворогом Маріуполі російські загарбники проводять заходи з “мобілізації” окремих представників суспільства. Відтепер безпритульних, а також людей з алкогольною чи наркотичною залежністю забирають до ворожого війська.
  • Авіація Сил оборони Україн протягом доби завдала 13 ударів по районах зосередження окупантів, а також один – по позиції зенітно-ракетного комплексу.
  • Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження живої сили, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, склад боєприпасів та 2 інших важливих об’єкти загарбників.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено