Івано-Франківськ

Розрили ще у 2012 році: що буде з вулицею Кобилянської у Коломиї (ФОТО)

Насправді складність не тільки у поганій дорозі.

Розрили ще у 2012 році: що буде з вулицею Кобилянської у Коломиї (ФОТО)

У Коломиї з 2012 року, коли вулицю Кобилянської розрили, за її ремонт ніхто не хотів братися. То ж коли мешканці побачили оголошений тендер на ремонт дороги на ній – одразу звернулися із запитаннями до міської ради. Про це повідомив мер міста Богдан Станіславський, пише ПІК.

Основне, про що говорили:

  • Головне – система водовідведення. Та, яка зроблена на вулиці п’ять років тому, має постійні проблеми. А частина вулиці й взагалі її не має. Незабаром фахівці КП “Коломияводоканал” візьмуться за пошук шляхів для вирішення цієї ситуації.
  • Окрім того разом вирішили, що потрібно змінювати електроопори, які йдуть цією вулицею. Для цього будемо звертатися до їх балансоутримувача.
  • Звісно звучало питання про паркування відвідувачів корту, автівки яких ускладнюють і так складний проїзд. Це на Кобилянській будем вирішувати шляхом облаштування нових паркомісць.
  • Також погодили, що довкола кортів замість старих дерев посадимо туї, а на самій вулиці буде досаджено молоді дерева.

“Ці та інші питання, які підіймалися, будемо вирішувати, враховуючи можливості та реалії, в яких живемо. Дійсно, вже зовсім скоро відбудеться публічна закупівля на ремонт цієї вулиці. Та виграний тендер – це не означає, що вже платять гроші й зразу роблять роботу. Як і це було погоджено з мешканцями вулиці, перед новим асфальтом зробимо все для того, щоб потреби тих, хто тут живе були задоволені”, – написав він.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено