Івано-Франківськ

Був родом з Коломиї: у Бахмуті загинув майстер спорту з гандболу Роман Пронюк

На захист рідної землі став ще до повномасштабного вторгнення, воював у зоні АТО.

Був родом з Коломиї: у Бахмуті загинув майстер спорту з гандболу Роман Пронюк

Захищаючи Україну від російських окупантів, під Бахмутом загинув майстер спорту України з гандболу, виходець з Коломиї Роман Пронюк. Сумну звістку повідомив мер міста Богдан Станіславський, пише ПІК.

“Вічна пам’ять військовослужбовцю! Висловлюю співчуття рідним та близьким нашого захисника. Для всіх нас загибель Романа – непоправна втрата. Нехай він спочиває з Богом”, – написав він.

Довідково: Роман Петрович Пронюк народився 28 лютого 1975 року у місті Коломия, де почав займатися гандболом. Є випускником Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. У 1999 році закінчив Львівський державний університет фізичної культури. Проходив військову службу у спортивному клубу армії у Львові.

Є майстром спорту України за гандболу, учасником європейських кубкових турнірів 1995 та 1996 роках, срібним призером Спартакіади України 1995 року.  

“Рома був найвеселішим гравцем команди, його всі любили… Він назавжди залишиться для нас “Ромою”, “Ромцею”, “Ромахою”. Найбільше він не любив програвати і на ігри завжди виходив тільки, щоб перемогти”, – говорить про Романа його колишній партнер по команді “СКА-Львів” Валерій Мельник. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено