Івано-Франківськ

“Назустріч смерті”: кулеметниця з Прикарпаття Оксана Рубаняк видала збірку поезій про війну

Поки дівчина перебуває на передовій у світ вийшла її збірка поезій.

photo1676985084 1

Днями вийшла у світ збірка поезій кулеметниці з Верховинщини Оксани Рубаняк –  “На зустріч смерті”. Військовослужбовиця виконує бойові завдання на Донеччині у складі кулеметного взводу 72-ї окремої механізованої бригади та відважно бореться із російським окупантом. Окрім цього на передовій встигає писати вірші, пише ПІК.

“Назустріч смерті” – це книга-присвята зниклому безвісти побратиму Валентину Солтановському «Старому» та всім борцям за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

“Вірші, опубліковані у збірці, я писала на передовій. У бліндажах та окопах, під час артилерійських обстрілів та стрілкових боїв, наступів та штурмів в голові були різні думки. Коли ж я потрапляла у спокійніше місце, записувала все на аркуш, щоб потім поділитися зі світом. Я мусила поділитися побаченим з вами”, – розповідає дівчина.

Збірка поезій «Назустріч смерті» надрукована в обсязі 1 000 примірників та вже готова до продажу. Придбати збірку можна за посиланням: https://rubaniak.com

Всі кошти, виручені від продажу збірки будуть витрачені на необхідну амуніцію моєму підрозділу, 72 Окремій механізованій бригаді.

IMG 9922 1 scaled

Дивіться також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено