Івано-Франківськ

Буданов розповів про найбільші перемоги та поразки України у війні

За його словами, що вирішальні бої у війні будуть у середині-кінці цієї весни.

ilyustratyvne foto large 8 scaled

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов назвав інтерв’ю Forbes головні на його думку три найбільші перемоги та поразки України на цьому етапі війни.

Головний військовий розвідник наголошує, що говорить субʼєктивно. За його словами, перемоги – це відкидання армії РФ з Київського напрямку, дії на Харківському напрямку, а також повернення контролю над Херсоном, пише ТСН.

“Перша найбільша поразка – тимчасова поразка України в районі Сєвєродонецька. Друга – перший період війни, коли була проламана лінія в районі Волновахи. Третя -це буде загальна відповідь. Те, що ми допустили 2014-го тимчасову окупацію Донецької та Луганської областей, автономної республіки Крим. Ось три найбільші наші поразки, але вони всі виправлені”, – наголосив Кирило Буданов.

За його словами, що вирішальні бої у війні будуть у середині-кінці цієї весни. Вони стануть переламним моментом у війні. Головний військовий розвідник наголошує, що в його розумінні після виходу на кордони 1991-го Україні необхідно створити умови для зони безпеки навколо своїх рубежів. Зокрема, має бути демілітаризована зона без озброєнь та з нормальним контролем.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено