Івано-Франківськ

На Прикарпатті матір трьох дітей пройшла відбір до штурмової бригади “Лють”

Жінка каже, вирішила долучитися до бригади "Лють", надихнувшись прикладом чоловіка Василя, який пішов служити добровольцем.

662a3a91e6186b26 scaled

Станом на 21 лютого відбір до об’єднаної штурмової бригади “Лють” пройшли 22 кандидати. Серед них — матір трьох дітей, дружина військовослужбовця та юристка Марія Карп’юк, повідомляє Суспільне, пише ПІК.

У мирному житті Марія Карп’юк виховує дітей і допомагає людям захистити свої права та законні інтереси. Утім, каже жінка, не може стояти осторонь боротьби проти російських окупантів.

“Коли ти бачиш несправедливість у правоохоронній та судовій системах, ти хочеш щось змінити. Я вважаю, що саме ця війна повинна змінити нас, щоб не було ані корупції, ані людей, які своїми діями ганьблять державу. І кожен до цього має долучитися — не зважаючи на те, чоловік це чи жінка”, — говорить доброволиця Марія Карп’юк.

Жінка каже, вирішила долучитися до бригади “Лють”, надихнувшись прикладом чоловіка Василя, який пішов служити добровольцем 25 лютого 2022 року.

“Він воював на Харківському напрямку і розповідав страшні історії. Найважче було психологічно. І саме через те, що я почула від нього, захотілося самій взяти участь і побачити зсередини, як усе відбувається”, — розповідає Марія Карп’юк.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено