Івано-Франківськ

На Прикарпатті у штурмову бригаду «Лють» зареєстрували понад 300 анкет, серед добровольців є і жінки

Після поліцейської комісії на кандидатів очікує практичне навчання. Вони вивчатимуть тактику бою, домедичну та вогневу підготовку тощо.

IMG 20230220 185021 scaled

На Прикарпатті триває набір у штурмову бригаду «Лють»: перші кандидати пройшли останній етап співбесід з поліцейською комісією. Загалом у штурмову бригаду «Лють» зареєстровано понад 300 анкет мешканців області. Серед добровольців є і жінки. Після співбесід кандидатів чекає практичне навчання.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Знання законодавства, психологічна стійкість, патріотична мотивація та вміння захистити людину, – на це звертала увагу поліцейська комісія під час відбору. олова комісії Володимир Марковецький відмітив, що більшість кандидатів сміливі та неабияк мотивовані виганяти ворога та стримувати збройну агресію рф проти України”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Лють» – це унікальний воєнізований підрозділ поліції нового зразка. До завдань бійців належить проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп та незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника. Набір у підрозділ триває.

Заявки кандидати можуть подати за онлайн посиланням https://storm.mvs.gov.ua/.ua, або звернувшись до Центрів надання адміністративних послуг, в яких функціонують рекрутингові центри Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Адреси ЦНАПів:

  • м. Івано-Франківську за адресою вул. Незалежності, 9;
  • м. Бурштині, вул. Січових Стрільців, 15;
  • м. Калуші, вул. Богдана Хмельницького, 52;
  • м. Коломия, площа Привокзальна, 2а/1;
  • м. Косові, вул. Незалежності, 11;
  • м. Надвірній, вул. Визволення, 2;
  • селище Верховина, вул. Франка, 20.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено