Івано-Франківськ

“Довідки мають «ходити» за військовими, а не навпаки” – Шмигаль

В Україні хочуть прибрати зайву бюрократію з процесу проходжежння військово-лікарських комісій.

Про це йшлося під час наради щодо оптимізації процесів військово-лікарської експертизи, яка відбулася під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 25 лютого, пише ПІК.

thumb 200663 820 360 0 0 auto scaled

«Довідки мають «ходити» за військовими, а не навпаки. Працюємо над тим, щоб прибрати зайву бюрократію та можливі зловживання з процесу проходження військово-лікарських комісій», — підкреслив очільник Уряду.

Під час наради експертна група спільно з Міністерством оборони, Міністерством охорони здоров’я, Міністерством цифрової трансформації та Міністерством у справах ветеранів представила свої напрацювання для розв’язання проблем у цій сфері. Основна мета — автоматизація та діджиталізація всіх процесів.

«Військові мають отримати належний та швидкий сервіс з відповідним рівнем обслуговування та поваги», — наголосив Прем’єр-міністр.

Окремо учасники наради приділили увагу отриманню довідки про обставини поранення з військової частини. Очільник Уряду дав завдання відповідальним міністерствам напрацювати зміни, які зроблять цю послугу в цифровому форматі. Також Прем’єр-міністр доручив опрацювати можливість створення на базі кожного центру комплектування так званого «військового ЦНАПу»

Денис Шмигаль підкреслив, що процес проходження комісій повинен стати людиноорієнтованим. Це стосується не лише військово-лікарської, але й медико-соціальної експертної комісії.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено