Івано-Франківськ

Слава Богу, такої помилки не було: президент Зеленський про помилки за рік війни

Глава держави розповів про розчарування, помилки, настрашніший день та відповів на доповідь 5 каналу.

Слава Богу, такої помилки не було: президент Зеленський про настрашніший день й помилку за рік війни

24 лютого президент України Володимир Зеленський провів конференцію з журналістами “Лютий. Рік незламності”, інформує ПІК.

Ось кілька емоційних відповідей президента:

Найбільш страшний день і ніч повномасштабної війни

“Напевне, Буча… Те, що я побачив, момент коли ми деокупували… Було дуже страшно… Ми побачили, що диявол не десь там, він на землі”.

Найбільша помилка за час війни

“Я не знаю, мені здається їх було достатньо, я не знаю. Я щоденно зранку до ночі роблю вибір, і я жива людина. Щоденно я напевно, помилаяюся. Головне, щоб у мене як у президента не було фатальних помилок, через які, я гарант Контитуції і гарант захисту держави, можу її з вами втратити. Слава Богу, такої помилки не було”.

Хто за час повмасштабної війни з числа вашої команди вас розчарував.

“Хто розчарував –  усі ті, хто поїхали 24 лютого, всі ті, хто виїхали з Києва, виїжджали з міст, сіл, які повинні керувати державою, або охороняти її, битися за неї. Всі ці люди мене розчарували”.

Окрім того, журналістка 5 каналу “накинулася” із звинуваченнями на президента,  дорікнула тим, що канал не може повноцінно мовити. Зокрема, вона заптала запитала чи шкодує президент про те, що коли НАТО й США попереджали про повномасштабне вторгнення, він заспокоював українців і чи  не звинувачує себе у тому, що люди не були належним чином готові до війни.

“Дякую за вашу доповідь… Дуже приємно, мені здавалося, що я тут був 24 числа (ред. лютого), нікуди не дівся. І мені здається, це важливо, що ми не втратили державу. Так, це завдяки народу України й нашим Збройним Силам, напевно і завдяки трошки мені, якби вам це неприємно було чути. Так вважають багато людей, авжеж не всі і я ніякий не герой… Але напевне, я хоч щось зробив, раз ми тут у деокупованому Києві. В нас є натівська зброя і ми боремося, а не підписуємо зрадницькі договори – мінські угоди й тощо”, – сказав Володимир Зеленський.

Він додав, що Напевне, вам (ред. журналістці) це не дуже приємно чути, але тим не менш, я вам вдячний за те, що ви є. Але зміст у тому, що ми переможемо, вже з таким який є президентом, а з тим що було – ми не перемогли. Не заважаючи на ті чи інші звинувачення, я президент України знищив російську присутність у Парламенті, російські телеканали, знищив олігархів. Вибачте, один з них власник вашого каналу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено