Івано-Франківськ

На одній із вулиць Франківська запроваджують односторонній рух: деталі

Проїзд вулицею можна буде здійснювати лише від перехрестя вулиць Тичини - Л. Гузара в сторону Північного бульвару.

На одній із вулиць Франківська запроваджують односторонній рух: деталі

На вулиці Панаса Мирного у Івано-Франківську буде односторонній рух. Запарковані автомобілі на вулиці Панаса Мирного постійно створювали проблеми для двостороннього роз’їзду автомобілів. Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, пише ПІК.

“А враховуючи, що дана вулиця з однієї сторони примикає до вулиці Тичини, на якій знаходиться чимала кількість закладів сервісу і торгівлі, а з іншої – до нового бізнес-центру міста, який активно розвивається, то очевидно, що боротись із запаркованим автомобілями не варто, а навпаки – влаштування одностороннього руху дасть можливість використати вивільнений простір для створення чималої кількості нових таких потрібних паркувальних місць”, – написав він.

Пан Михайло додав, що напрямок руху по вулиці Панаса Мирного буде зворотнім по відношенні до напрямку по вулиці Тичини. Це типове рішення одностороннього руху у реверсному напрямку на двох паралельних вулицях. Фактично матимемо мале коло, по якому можна буде швидко об‘їхати даний квартал.

У Івано-Франківську на вулиці Тернавського запроваджують двосторонній режим руху

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено