Івано-Франківськ

Жителів Снятинської громади просять надати прихисток переселенцям: виникли нові потреби

Є випадки, коли до своїх помешкань повертаються господарі з-за кордону, тому стоїть питання перепоселення.

Жителів Снятинської громади просять надати прихисток переселенцям: виникли нові потреби

Жителів Снятинської громади просять за можливості надати прихисток і поселити в себе (приватному секторі) внутрішньо переміщених людей. Телефонувати за № 067 370 0943, або на стаціонарний телефон 2-51-12. Про це повідомляє міська рада, пише ПІК.

“На сьогодні виникають нові потреби в поселенні внутрішньо переміщених громадян, є випадки, де до своїх помешкань повертаються господарі з-за кордону, тому стоїть питання перепоселення, поселення ВПО, які хочуть надалі залишатися на проживання в нашій громаді, в яких діти навчаються в наших освітніх закладах”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що від початку повномасштабної війни прихисток в Снятинській міській територіальній громаді отримали 3925 внутрішньо переміщених людей  (167 з яких в комунальних установах громади) з різних місць активних бойових дій на території України.

Станом на 23 лютого залишилися на проживання – 561 біженець, з них 190 дітей до 18 років, 117 – пенсійного віку, переважна більшість яких з Херсонської, Луганської, Донецької, Харківської та Миколаївської областей. Місця тимчасового проживання цих людей виключно в приватному секторі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено