Івано-Франківськ

Назавжди 30: у Франківську попрощалася із загиблим Героєм Володимиром Ємельяновим (ВІДЕО)

2 березня 2023 року в Івано-Франківську прощалися із 30-річним воїном Володимиром Ємельяновим.

Згорьована родина, друзі, колеги та побратими захисника завітали у ранковий час до церкви Св. Ольги і Володимира, що на вулиці Вовчинецька.

Володимир Ємельянов народився в селищі Букачівці, що на Рожнятівщині. Проживав у селі Козарі, де й пішов у 1-й клас. Згодом переїхав в обласний центр, де навчався у школі №22. Закінчивши школу на відміно поступивши до Університету Нафти і газу, де здобув професію «Геодезиста».

Володимир працював на підприємстві «Карпати». Після початку повномасштабного вторгнення ворога, разом з колегою по роботі, пішли на воєнкомат. На початку липня поїхав на військові навчання за кордон. Служив розвідником кулеметного взводу 1 батальйону 2 роти 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

24 січня 2023 року прийшла звістка, що він зник безвісти. Володимир воював поблизу міста Вугледар на Донеччині. 21 лютого надійшла звістка про те, що воїн Володимир Ємельянов загинув. У Володимира Ємельянова залишився молодший брат, мама та батько. Поховали захисника на Алеї Героїв кладовища селі Чукалівка.

Вічна Пам’ять та Слава Герою, який ціною власного життя захищав нашу державу від окупанта!

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено