Івано-Франківськ

Лукашенко назвав Зеленського “гнидою” і кинув йому “виклик” (ВІДЕО)

Також самопроголошений лідер Білорусі розкрив нові деталі про затримання терориста "українських" спецслужб.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко різко висловився на адресу президента України Володимира Зеленського, пише «УНІАН».

«Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без узгодження з керівником країни і головнокомандувачем. Це я вам кажу як президент», – сказав він.

Лукашенко заявив, що Зеленський нібито «бігає навколо Білорусі, надсилає людей і просить». Він знову згадав про те, що Зеленський просив його «укласти пакт про ненапад».

«Як я вже говорив: »Давайте укладемо пакт про ненапад, давайте домовимося, у нас з вами немає ніяких проблем«. На що я говорив: »Ми не збираємося нападати«. – »Ні, давайте підпишемо договір під заступництвом організації Об’єднаних Націй, що ви на нас не нападете«. Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час … що ж, виклик кинуто», – заявив самопроголошений президент Білорусі.  

Окрім того, Лукашенко повідомив, що в білорусі затримали «причетного» до диверсії на військовому аеродромі в Мачулищах так званого «терориста українських спецслужб».

Як повідомляє «Судово-юридична газета», за словами лукашенка, затриманий диверсант – росіянин, який має російський та український паспорти.

Затриманий, зазначив лукашенко, уродженець Кривого рогу, який спеціалізується на IT-технологіях. Зазначається, що нібито у 2014 році його «завербували українські спецслужби».

Самопроголошений білоруський очільник наголосив, що диверсант був підготовлений на найвищому рівні.

«Те, що ми побачили, реалізуючи операцію в білорусі, – це, дійсно, було щось неймовірне. Були задіяні найвищі технології. Він був навчений усьому цьому не за один місяць», – сказав Лукашенко.

Він зупинився також і на подробицях потрапляння диверсанта до білорусі. За його словами, був обраний маршрут Варшава – Брест, Варшава – Лодзь – Рига – Псков, а потім Мінськ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено