Івано-Франківськ

Розстріляному росіянами військовому хочуть присвоїти звання Героя України

6 березня у мережі з'явилося відео вбивства українського захисника.

Розстріляному росіянами військовому хочуть присвоїти звання Героя України

Після встановлення всіх обставин та ідентифікації розстріляного окупантами військового, фракція “Слуга народу” звернеться до президента України Володимира Зеленського про присвоєння йому звання Героя України (посмертно). Про це повідомив голова фракції Давид Арахамія у Телеграм, пише ПІК.

“Черговим воєнним злочином РФ став розстріл беззбройного воїна, останніми словами якого були “Слава Україні!”. Цю жорстоку розправу окупанти самі ж зафільмували. “Ми схиляємо голови перед героїзмом патріота, який перед лицем жорстокого ворога проявив мужність і залишився вірним народу України й військовій присязі до кінця. Його подвиг залишиться назавжди в пам’яті українців”, – написав він.

“Слуги” закликають світову спільноту, парламенти, уряди та міжнародні організації покарати державу-терориста і її керівництво за всі воєнні злочини, злочини проти людяності й акти геноциду, вчинені проти українського народу.

Нагадаємо, що у понеділок, 6 березня поширили відео, де російські загарбники цинічно розстрілюють беззбройного українського військовослужбовця. Перед смертю він промовляє: “Слава Україні!”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено