Івано-Франківськ

Скандал у Тернополі: власник ресторанів Гросуляк наїхав на людину та втік з місця ДТП (ВІДЕО)

Очевидці ДТП кажуть, що чоловік народився у сорочці, адже позашляховик буквально проїхав чоловікові по ногах.
2977887 pozashlyahovik zbiv lyudinu i z mistsya dtp utik za kermom buv sin vidomogo restoratora scaled
Сьогодні, 9 березня, елітний позашляховик на бульварі Шевченка, що у Тернополі, біля центрального Універмагу, спочатку збив пішохода, а потім переїхав йому ноги.

Про це повідомив громадський активіст Роман Довбенко, пишуть “Тренополяни“.

“Власник Тернопільських трьох ресторанів: Фламінго, Млин і Ковчег – пан Гросуляк-молодший (Олександр), сьогодні знову відмітився. Керуючи елітним внедорожником марки “Ауді”, спочатку збив перехожого, а потім ще переїхав ноги. Кажуть, що сьогодні він святкує 20-ту річницю відкриття одного з ресторанів. Про стан алкогольного, чи наркотичного сп’яніння наразі мені не підтвердили, тому стверджувати покищо не буду… До слова… його батько також відмічався відважним розстрілом собак…,”– написав Роман Довбенко.

На відео видно, як позашляховик збиває чоловіка — від удару той відлетів на деяку відстань. До нього одразу кинулись перехожі. Як вдалось з’ясувати, травмованим є мешканець Брюховичів зі Львівщини. На щастя, обійшлось без серйозних травм, повідомило видання “20 хвилин“.

А очевидці ДТП кажуть, що чоловік народився у сорочці, адже позашляховик буквально проїхав чоловікові по ногах. Як вдалось дізнатись журналістам, постраждалий отримав чимало синців та забоїв, проте у нього немає жодного перелому.

Особу водія встановили, відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. У водія відібрали біологічні зразки на визначення вмісту алкогольних та наркотичних речовин”, – повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.

За нашими даними, травмованого госпіталізували до Лікарні швидкої допомоги.

Пригода з потерпілими трапилася 9 березня у центрі Тернополя. Близько 13:15 на бульварі Тараса Шевченка водій автомобіля Audi Q7, рушаючи з місця, допустив наїзд на 26-річного жителя Львівської області. — Чоловіка з забоями та множинними саднами госпіталізували до травматологічного відділення. Триває слідство“, – згодом повідомили у поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у березні минулого року – Михайла Гросуляка, звинуватили у розстрілі собаки.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено