Івано-Франківськ

Прикарпатець отримав нагороду “За бойову звитягу” (ФОТО)

Відзначили воїна-вчителя Володимира Шикмана.

FB IMG 1678530632878 scaled

Військовий з села Гринява Білоберізької громади сержант ЗСУ Володимир Шикман нагороджений медаллю “За бойову звитягу” Івано-Франківською ОВА та командуванням 10 ОГШБ.

Про це повідомив Олег Гапчук, ведучий програм у радіо “Гуцульська Столиця”, пише ПІК.

“Володимир до війни був вчителем місцевого Гринявського Ліцею, викладав Фізичну Культуру та Захист України. Весною 2022 року пішов захищати свою рідну землю від клятого ворога. А далі рік незламної боротьби…Буча-Бородянка-Житомирська траса-Оране-Рудий ліс…скільки болю і тривог у цих назвах…скільки втрачених побратимів, але потім був переможний Малин, коли вигнали маскаля з рідненької землі”, – йдеться у повідомленні.

Потім на нього чекав Схід: Бахмут-Лисичанськ-Сіверодонецьк, втрата Комбата.втрата найвідважніших, контузія і багато днів та ночей реабілітації.

FB IMG 1678530634565 scaled

“Ні краплі сумніву, ні миті роздумів: чи варто захищати Батьківщину. Тільки вперед, тільки всі разом звільнимо кожен сантиметр нашої землі – від Сходу до Заходу, з Півночі до Півдня…а тоді велика перемога. Я щасливий, що є частинкою ЗСУ, що мої найрідніші діти, онуки, дружина знають: я їх лбббю, тому Я тут…Щиро дякую командуванню 10 ОГШБ за високу оцінку моєї служби” – каже Володимир.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено