Івано-Франківськ

У Франківську дітям загиблих Героїв вручили відзнаки «Батьківське серце» (ФОТО)

Під час вшанування вручили 109 пам’ятних відзнак «Батьківське серце» дітям загиблих Героїв.

FB IMG 1678481833527 scaled

Вчора, 10 березня, в Івано-Франківську в Університету імені Короля Данила відбулося вшанування загиблих Героїв та вручення їхнім дітям пам’ятних відзнак «Батьківське серце», створених громадською спілкою «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднанням «Бойове Братерство України», пише ПІК.

“Відзнака «Батьківське серце» – це пам’ятний срібний кулон у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою крові. Ідеєю створення такої символічної нагороди є те, щоб кожна дитина загиблого Захисника могла носити частинку батьківського серця з собою”,повідомляє Івано-Франківська ОДА.

FB IMG 1678481818680 scaled

У заході взяв участь керівник апарату обласної військової адміністрації Ярослав Дем’янчук. Він звернувся до родин і, зокрема, дітей загиблих військових.

“Для нас дуже важливо, щоб «Батьківські серця» отримали всі діти-сироти Героїв Івано-Франківщини. Дорогі діти, ваші батьки є взірцями для наслідування сучасним і прийдешнім поколінням. Переконаний, що ви станете гідними громадянами своєї держави, якими б вони гордилися”, – наголосив посадовець.

FB IMG 1678481830598 scaled

FB IMG 1678481964887 scaled

У спілці ВЦС «Бойове Братерство України» зазначають, що серед загиблих є Герої, в яких залишилося по п’ятеро дітей. Це родини Руслана Гончарука (служив у 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді) та Павла Брикіна (був гранатометником у 58-ій окремій мотопіхотній бригаді). Вони знали, що згідно із законом мають право не йти воювати як багатодітні батьки, але це був їхній свідомий вибір. Вибір – захищати Україну.

FB IMG 1678481844462 scaled

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено