Івано-Франківськ

Найбільший букмекер України офіційно оголосив, що припиняє діяльність

У Parimatch заявили, що після санкцій зависло 250 млн грн гравців.

34568

ТОВ «Паріматч» оголосило про офіційне припинення діяльності.

“Операційна діяльність компанії припинена. Платформа для клієнтів недоступна, сайт pm.ua заблоковано», — йдеться в пресрелізі, який є у розпорядженні.
photo 2023 03 12 19 28 28 scaled

Гемблінгова компанія посилається на законодавство України та указ Президента України №145/2023 від 10 березня 2023 року.

Наразі компанія шукає «легальний механізм», як повернути клієнтам гроші з балансу, погасити фінансові заборгованості по партнерським контрактам. Також «Паріматч» завершує «трудові відносини з колективом компанії».

На пресконференції 11 березня Ляшко сказав, що указ президента про санкції призвів до практично повного припинення діяльності компанії на території України.

Букмекерська компанія Parimatch заявила, що після запровадження санкцій Ради національної безпеки і оборони України 10 березня заблоковано 250 мільйонів гривень клієнтів компанії.

«Уночі банки почали відключати можливість вивести кошти клієнтів. Заблоковано близько 250 млн грн коштів клієнтів, вони перебувають на розрахункових рахунках компанії», — сказав Ляшко.

Що передувало

10 березня Володимир Зеленський наклав санкції терміном 50 років на 120 фізичних та 287 юридичних осіб, в тому числі російські або пов’язані з росією букмекерські контори, гемблінгові компанії, лотереї та іподроми. Під санкції потрапили українські «Паріматч», «Покерматч.ЮА», «Поінтлото», «Твоя беттінгова компанія» (1хBet), «Плей Фан Інвестмент», «Фінансова Компанія Лео» тощо.

В указі не згадані Favbet, Vbet та ще деякі українські компанії грального ринку.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено