Івано-Франківськ

Окупанти намагаються вийти на адмінкордони двох областей – Генштаб ЗСУ

Триває триста вісімдесят друга доба російського широкомасштабного вторгнення.

331877020 625098329428007 5623770412945550255 n scaled

Злочинний російський уряд не відмовляється від своїх намірів щодо окупації території України шляхом застосування як своїх власних збройних сил та ПВК, так і збройних формувань квазіреспублік, продовжуючи вести широкомасштабну збройну агресію.

Про це повідомляє ПІК із посиланням на ранкове зведення 12 березня 2023 року Генерального штабу ЗСУ.

Протягом минулої доби противник завдав 12 авіаційних та 5 ракетних ударів, 2 з яких – по місту Запоріжжя. Російські окупанти застосували ЗРК С-300 по об’єкту цивільної інфраструктури.

В результаті – зруйновано одну будівлю. Втрат та поранених серед цивільного населення немає. Окрім того, ворог здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Один з них – по об’єкту цивільної інфраструктури міста Херсон. Є жертви серед цивільного населення: двоє вбитих та троє поранених“, – йдеться у повідомленні.

Ймовірність подальших ракетних ударів по всій території України залишається досить високою.

Основною метою противника протягом минулої доби залишались спроби виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Для цього ворог зосереджував основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

“Завдяки професійним і злагодженим діям, наші захисники відбили 92 атаки противника на зазначених напрямках”, – додали у Генштабі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено