Івано-Франківськ

У Долині заступниця міського голови виграла суд у Івана Диріва: що далі?

Алла Шевченко обіцяє також оприлюднити в мережі серію дописів про те, що відбувається за кулісами Долинської міської ради.

MyCollages 2023 03 16T132629.041 scaled

Відома у Долині освітянка Алла Шевченко обіймала посаду заступника міського голови Долини у 2021 та 2022 роках. Втім, наприкінці минулого року Іван Дирів власним розпорядженням “перерозподілив” її повноваження, іншими словами усунув її від займаної посади, пише ПІК.

 

3 9

В Долинській міській раді до введення воєнного стану дозволялось призначати без конкурсного відбору наближених до керівництва, у час воєнного стану звільняти неугідних, під прикриттям скорочення штатного розпису, і на їхнє місце призначати потрібних людей. Правда окремі працівники, яких неправомірно було звільнено, звернулись уже до суду, щоб захистити свої права“, – написала Шевченко у одному з дописів на власній сторінці у соцмережі.

4 4

Відтак жінка декілька місяців добивалася правди у судах, подавши позов до Долинського міського голови. І днями Івано-Франківський окружний адміністративний суд визнав дії Івана Диріва протиправними та скасував його розпорядження.

«Щиро скажу, я не сумнівалась в тому, що рішення суду буде саме таким. Велика подяка адвокату Тарасу Парфану за його професійність і подяка судді І.І.Скільському за справедливість. До речі, судді я навіть в очі не бачила, бо позов розглядався в спрощеному провадженні без участі сторін», – йдеться у дописі Алли Шевченко.

Далі екс-заступниця планує подати заява в Державну службу з питань праці, у прокуратуру і новий позов про відшкодування моральних збитків за мобінг, адже, пише, що «вони мене цих пів року добре «пресували».

317748599 2721643564635191 6714902108784485182 n scaled

«Хочу вам сказати, що ніколи не треба боятись боротись за правду! Здоров‘я це забирає багато, але терпіти свавілля і корупцію не можна», – додала Шевченко.

111 2

До слова, вона також анонсувала серію дописів про те, що відбувається за кулісами Долинської міської ради.

Нагадаємо, три заступники міського голови Долини написали заяви на звільнення.

Читайте також у ПІК:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено