Івано-Франківськ

388 доба війни в Україні: українські воїни відбили понад 100 атак ворога

Окупанти наступали на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

388 доба війни в Україні: українські воїни відбили понад 100 атак ворога

388 доба війни в Україні: за 17 березня наші захисники відбили понад 100 атак противника на сході України. Про це вранці, 18 березня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Противник завдав 34 авіаційних удари. 11 з них – із застосуванням БПЛА «Шахед-136». 10 цих БпЛА знищили ППО, але один, нажаль, влучив в об’єкт промислової інфраструктури. На щастя, жертв немає.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. росія продовжує зберігати військову присутність на території республіки білорусь.
  • Водночас, противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей. Протягом доби, що минула, ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів 14 населених пунктів Сумщини та Харківщини.
  • На Куп’янському та Лиманському напрямках противник протягом попередньої доби противник безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку ворог не припиняв штурмові дії міста Бахмут. В той же час наші захисники відбили атаки окупантів в районах Кліщіївки та Іванівського.
  • На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжував оборонятися. Одночасно з цим, здійснював інтенсивні обстріли населених пунктів.
  • Місцева так звана влада на тимчасово окупованих і захоплених територіях Луганської області заявила про початок масштабних військових навчань із залученням всього призовного чоловічого населення Старобільська, Щастя, Нового Айдару, Новопскова та Нижньотеплого, які мають паспорти з написами “лнр” та “російська федерація”.
  • Між населеними пунктами Ішунь та Воєнка тимчасово окупованої території Криму противник розпочав будівництво фортифікаційних споруд та окопів. До виконання робіт примусово залучається цивільне населення на безоплатній основі.
  • Авіація  ЗСУ за добу завдала 6 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження особового складу противника та 1 позицію розгортання його засобу ППО.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено