Івано-Франківськ

Президент Сербії зробив проросійську заяву щодо арешту путіна

Александр Вучич не підтримує рішення Міжнародного конституційного суду щодо арешту російського диктатора.

Президент Сербії зробив проросійську заяву щодо арешту путіна

Рішення МКС видати міжнародний ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна тільки продовжить війну в Україні. Це призведе до поганих політичних наслідків і говорить про велике небажання говорити про мир. Про це заявив президент Сербії Александр Вучич, пише ПІК з посиланням на Gazeta.ua

“Я вважаю, що видача ордера на арешт Путіна, якщо не вдаватися в юридичні питання, призведе до поганих політичних наслідків і говорить про велике небажання говорити про мир, про припинення вогню”, – сказав Вучич.

На його думку, “ціль тих, хто це зробив – утруднити спілкування з Путіним, щоб усі, хто з ним розмовляє, знали, що його звинувачують у воєнних злочинах”.

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна і уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Путіна і Львову-Бєлову підозрюють у скоєнні воєнного злочину незаконної депортації і переміщення дітей з окупованих районів України до РФ. Німеччина заявила, що готова заарештувати путіна, якщо він приїде до країни.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено