Івано-Франківськ

У Бурштині хочуть збудувати завод з переробки кукурудзи

Це дозволить створити у громаді не менше як 90 робочих місць.

337095026 577594304316481 2643317491634590185 n scaled

У Бурштині керівництво громади зустрілися із компанією, яка планує вести бізнес у місті, повідомляє міська рада, пише ПІК.

“Нагадаємо, до переліку земельних ділянок право оренди на які виставляється на земельні торги, була включена земельна ділянка площею 12,00 га, що знаходиться у м. Бурштині біля території, запланованої під будівництво індустріального парку. Оренда передбачена на 10 років. В ході проведення аукціону перемогу отримало Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕКОІНВЕСТ ПРИКАРПАТТЯ», яке запропонувало найбільшу ціну за право оренди земельної ділянки, а саме 400 000,0 грн”, йдеться у повідомленні.

Попередньо, виставленню земельної ділянки на аукціон передувало звернення компанії, яка планує реалізувати інвестиційний проект, що включає в себе будівництво з переробки кукурудзи на крохмаль, що буде використовуватись у виробництві молочної кислоти з подальшою переробкою в органічні полімери.

“Майбутній виробничий процес базуватиметься на екологічно безпечних та енергоощадних технологіях і дозволить створити у громаді не менше як 90 робочих місць. Будівництво заводу триватиме впродовж 2-х років. Надалі компанія надасть клопотання про розроблення Детального плану території, яке буде розглядатися на сесії Бурштинської міської ради з подальшим його громадським обговоренням та затвердженням”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено