Івано-Франківськ

Найзапекліші бої тривають у південній і північній частині Бахмут, – Генштаб ЗСУ

Триває триста дев’яносто друга доба російського широкомасштабного вторгнення.

336807143 1328530344358547 6862937732226870163 n scaled

Російська федерація продовжує збройну агресію проти України, зосередивши основні зусилля на спробах повного захоплення Донецької та Луганської областей у межах адміністративних кордонів.

“Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Найзапекліші бої тривають у південній і північній частині Бахмута, також ворог проводив наступальні дії на Авдіївському напрямку з метою встановлення контролю над Авдіївкою та Мар’їнкою”, – йдеться у вечірньому зведенні 22 березня 2023 року Генеральний штаб ЗСУ.

FryGoqHWIAIkXkg scaled

Російський агресор продовжує застосовувати звичну для нього тактику терору проти цивільного населення, обстрілює населені пункти, а також об’єкти критичної інфраструктури.

За добу противник завдав ракетного удару по Запоріжжю, внаслідок чого 2 російські ракети влучили в житловий багатоповерховий будинок, є загиблі і пораненні серед цивільних громадян.

У Запоріжжі російська ракета влучила у багатоповерхівку: спалахнула пожежа (ВІДЕО)

Також ворог завдав  41 авіаційний удар. Зокрема, окупанти використали 21 БпЛА типу Шахед-136 з Брянської області російської федерації, 16 з цих дронів було збито.

Внаслідок ударів ворожих БпЛА, росіяни вразили територію гуртожитку фахового коледжу у Ржищеві на Київщині, є загиблі і пораненні серед цивільних громадян, а також пошкоджено об’єкт цивільної критичної інфраструктури на Житомирщині. Також загарбники здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню”, – наголосили в ЗСУ.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала удару по зенітно-ракетному комплексу противника, а також 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено