Івано-Франківськ

Скандал зі скакалкою: яка доля Лізи, чи змінив позицію виш та як справи у бабульки

В Мережі активно поширюються хештег #Лізамолодець та #підтримуюЛізу.

2813549

19-річна Ліза, яка стрибала через скакалку в Івано-Франківську і зазнала агресивної реакції з боку літньої жінки, розповіла про свою подальшу долю, піше ПІК із посиланням Укрінформ

Відповідаючи на запитання, як складаються стосунки із вишем, де вона навчається на другому курсі та де їй сказали видалити відео із соцмереж, дівчина зауважила, що керівництво навчального закладу стало на її бік. 

«Ми все владнали з моїм навчальним закладом. У нас все добре. Керівництво вузу зараз на моєму боці. Так, мене попросили, щоб я не відновлювала відео у соцмережах, адже це стосується моєї особистої безпеки, бо є різні люди. Я розумію, що це може нашкодити моєму майбутньому і поставити мене у незручне становище», – розповіла Ліза.

На запитання, чи студентка погоджується з таким проханням вишу, вона відповіла, що так. Каже, зі сварливою бабусею, яка проганяла її з образами від будинку, більше не бачилась і дуже вдячна молоді Івано-Франківська, яка організувала флешмоб на її підтримку.

111222 scaled

«Я не могла стримати емоцій, тремтів голос… Це дуже приємно, що молодь підтримує один одного і, коли така ситуація трапляється, старається зробити її помітною і виправити», – говорить Ліза.

В Івано-Франківськ Ліза приїхала як переселенка. У цьому місті вона ні вчиться, ні працює. У департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради вважають її історію показовим прикладом конфлікту поколінь.

«Думаю, майже у кожного є сусіди чи знайомі мешканці «золотого віку», які через особисті образи легко вступають у конфлікти. Дівчина – молодець, що дуже чемно, спокійно і виважено себе повела. Думаю, з неї може стати гарний юрист», – припускає директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради Вікторія Дротянко.

22 3

Що передувало…

Раніше, у соцмережах з’явилося відео дівчини зі скакалкою, яку старша жінка намагалася прогнати з образами від будинку в Івано-Франківську. Пізніше дівчина Ліза зізналася, що через це її розкритикували у рідному навчальному закладі і наказали видалити історію із соцмереж.

Керівництво закладу вищої освіти вважало, що літня жінка права. В Івано-Франківську через вірусне відео, яке набрало мільйонні перегляди, молоді люди організували флешмоб на підтримку 19-річної Лізи.

4519611adbcb74685fb48975fa513ff2 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено