Івано-Франківськ

“Страшно таке людям показувати”: як виглядає укриття обласного онкодиспансеру у Франківську (ФОТО)

Умови, в яких перебувають пацієнти під час повітряних тривог, відверто жахають.

3 11

У мережі набуває розголосу допис користувачки Maryana Humenyuk, яка оприлюднила світлини з укриття по вулиці Медична, в якому мають перебувати, в разі небезпеки, пацієнти Івано-Франківського обласного клінічного онкологічного диспансеру.

«Невже за рік не було можливості довести до ладу це приміщення??? З благ цивілізації є тільки світло. Туалет є, але без води і дверей», – йдеться у дописі.

Жінка також повідомила, що особисто писала і меру Франківська, і голові ОВА ще влітку, адже «страшно було таке людям показувати».

Вона також додала світлину, датовану червнем 2022-го.

337242196 935117500852691 417016292900577977 n scaled

ДОПОВНЕНО

Адміністрація онкоцентру абсолютно згідна з тим, що за рік повномасштабної агресії можна вже було провести повну інвентаризацію укриттів та бомбосховищ, довести до ладу існуючі й облаштувати нові.

“Про такі кричущі випадки потрібно писати і говорити, бо це допоможе вплинути на власників таких приміщень. Війна, на жаль, триває і ми ніхто не перебуваємо в безпеці“, – наголосили в ПКОЦ.

У медичному закладі запевняють, що фото, які ширяться мережею з посиланням на онкоцентр, – то це бомбосховище не є власністю онкоцентру і знаходиться за іншою адресою.

“Адміністрація готова долучитись до робіт з його облаштування, коли власники приймуть таке рішення. Впевнені, що спільним розголосом ми зможемо добитися порядку і навести лад у цьому приміщенні“, – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено