Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Англія – Україна: прогноз та анонс на матч відбору ЧЄ-2024

Список гравців, викликаних Ротанем на матч на «Уемблі», можна вважати цілком адекватним та актуальним.

image 6 scaled

26 березня о 19:00 за київським часом у Лондоні на знаменитій арені «Уемблі» національна збірна України стартує у відбірковому турнірі на Євро-2024 поєдинком проти чинних віце-чемпіонів Європи – збірної Англії, пише ПІК із посиланням на Sport.ua. 

Прогноз

Складний у всіх відносинах поєдинок для нашої команди. Англійці – об’єктивно вище за класом, до того ж грають удома та ще й після резонансної перемоги над Італією. У команди господарів є певні кадрові проблеми, але з огляду на серйозну глибину складу англійців можна не сумніватися, що Саутгейту вдасться без особливих проблем і шкоди для підсумкового результату варіювати складом.

У команди Ротаня проблем значно більше. Бо для самого наставника матч такого рівня – дебютний. Є проблеми з голкіпером та з центральним захисником. Не у найкращій формі основний форвард Яремчук. Навряд чи гратиме капітан Ярмоленко.

Крім того, англійці у відмінному настрої і в такому ж ігровому тонусі. Чого не скажеш про наших. Враховуючи всі ці та інші нюанси, припустимо, що, на жаль, переможе явний фаворит – збірна Англії. Причому виграє упевнено. Як мінімум із різницею у два м’ячі.

“Цей матч на «Уемблі» – це матч не лише гравців чи тренерів, а й усієї країни. І я хочу подякувати народу Великобританії за допомогу у війні з нашим ворогом. І для нас дуже важлива підтримка, ми вам дуже вдячні. І цей матч за наших воїнів, котрі нас захищають. Ми розуміємо, що те, що відбувається в Україні, є дуже страшним. Ми маємо порадувати всіх грою та результатом, дати якісь позитивні емоції. Ми граємо із суперником, я вважаю, топ-5 у світі. Потрібно зібратися та показати результат“, – розповів перед грою в.о. головного тренера збірної України Руслан Ротань.

27c2b912e07e07c95390d950d07bc2f1 scaled

Особисті зустрічі

До майбутнього поєдинку суперники провели між собою вісім матчів. Відчутна перевага на боці родоначальників футболу: п’ять їхніх перемог проти однієї нашої. Ще дві зустрічі завершились нічиїми. Остання наразі гра між суперниками відбулася третього липня 2021 року в рамках чвертьфіналу Євро-2020. І завершилася розгромом підопічних Андрія Шевченка – 4:0.

Орієнтовні склади

Англія: Пікфорд – Вокер, Макгвайр, Стоунз, Чиллвел, Райс, Філліпс, Беллінгем, Сака, Гриліш, Кейн.
Україна: Трубін – Караваєв, Матвієнко, Попов, Миколенко, Степаненко, Зінченко, Маліновський, Мудрик, Циганков, Яремчук.

26 березня. Лондон. Стадіон «Уемблі». 19:00

Де дивитися?

ТБ-трансляція – медіасервіс MEGOGO, регіональні телеканали «Суспільного» на T2

Читайте також у ПІК-СПОРТ:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено