Івано-Франківськ

397 день війни: за добу ЗСУ відбили понад 60 атак ворога

Розпочалася триста дев’яносто сьома доба збройної агресії російської федерації проти нашої країни. 

325365785 870884884109038 3713881267799120534 n scaled

Окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – ЗСУ відбили понад 60 атак противника, інформує Генштаб ЗСУ вранці 27 березня, пише ПІК.

Основне зі зведення:

  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань не виявлено. На території республіки білорусь тривають заходи бойової підготовки підрозділів збройних сил російської федерації. Противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних районах Курської та Бєлгородської областей.
  • На Куп’янському та Лиманському напрямках протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії.
  • На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут, яке утримують наші захисники, а також в районах Богданівки та Іванівського Донецької області. Здійснив обстріли понад 20 населених пунктів.
  • На Авдіївському та Мар’їнському напрямках противник вів безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Новобахмутівка, Новокалинове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське, Невельське, Красногорівка та Мар’їнка.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує оборону.
  • Наша авіація минулої доби завдала 3 ударів по районах зосередження окупантів.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили 1 пункт управління, 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів ворога.

Також російські окупаційні війська продовжують зазнавати великих втрат.

“Так, в населеному пункті Троїцьке Луганської області, до місцевого моргу центральної районної лікарні за минулу добу було доправлено близько 100 тіл загиблих росіян. Окрім того, на лікування прибуло близько 140 важкопоранених окупантів”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено