Івано-Франківськ

На фронті загинув депутат та громадський діяч Артур Пірус з Прикарпаття

Артур Пірус був головою Галицького районного об’єднання воїнів АТО.

MyCollages 2023 03 27T212515.225 scaled

На передовій обірвалося життя Артура Піруса, – правознавця, учасника бойових дій на сході України, громадського діяча, голови Галицького районного об’єднання воїнів АТО, члена Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. генерала Романа Шухевича — Тараса Чупринки та ГО «Галицьке районне братство воїнів УПА».

Воїн також був депутатом міської ради Галицької громади від УГП, військовослужбовцем Національної гвардії України, повідомляє ПІК із посилання на Українську Галицьку Партію.

Артур Пірус – був учасником Революції Гідності, коли почалась війна, добровольцем пішов захищати державу. Служив в «АЗОВі» та у 50-му полку Нацгвардії України.

Після служби захищав права та інтереси учасників бойових дій і їхніх сімей, допомагав їм адаптуватися до цивільного життя.

Займався відновленням занедбаних та знищених могил учасників національно-визвольної боротьби за Україну та гідним вшануванням пам’яті всіх героїв, які загинули за Україну.

«А тепер сам став Героєм, який віддав своє життя за нашу свободу, волю та незалежну державу Україна. Адже коли почалась повномасштабна війна росії проти України, Артур знову пішов на захист держави від російських окупантів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено