Івано-Франківськ

Франківська СБУ викрила трьох зрадників, серед них жінка, які перейшли на бік окупантів

Йдеться про двох мешканців Донеччини та мешканку Луганщини.

Франківська СБУ викрила трьох зрадників, серед них жінка, які перейшли на бік окупантів

Івано-Франківська СБУ встановила особи ще трьох бойовиків т.зв.«л/днр». Зокрема, працівники служби безпеки з’ясували, що 51-річний мешканець Краматорська виїхав на непідконтрольну територію Донеччини напередодні повномасштабного вторгнення. Там приєднався до лав бойовиків «днр», пише ПІК.

“Від травня 2022 року він воює у складі 1 окремої мотострілецької т.зв. «слов’янської» бригади в Донецькій області.  Інший донеччанин, мешканець тимчасово окупованої Макіївки вступив до підрозділів «днр» у березні 2022 року. Був зарахований до 11 окремого мотострілецього т.зв. «єнакієвсько- дунайського» полку. На посаді солдата 3 взводу 1 роти воює на Херсонщині”, – йдеться у повідомленні.

Мешканка Трьохізбенки Луганської області до початку російсько- української війни служила у Збройних силах України. У період окупації Трьохізбенки в 2014 році зрадила присязі та вступила до лав бойовиків. Після звільнення села залишилася на окупованій території Луганщини, де по даний час воює проти Сил оборони України.

Батько підозрюваної у 2022 році заочно засуджений до 15 років за сприяння діяльності терористичної «лнр», де він служить у розвідувальній роті 4 омсбр. У 2019 за передачу даних про українські Збройні сили засуджено завербованого ним інформатора, якого затримала контррозвідка СБУ.

Зрадникам загрожує 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено