Івано-Франківськ

У Болехові депутати не хочуть працювати: втретє перенесли сесію (ФОТО)

Сесії призначені на 21, 25 та 28 березня не відбулися через небажання місцевих депутатів.

У Болехові депутати не хочуть працювати: втретє перенесли сесію (ФОТО)

У Болехові у вівторок, 28 березня 2023 року, відповідно до розпорядження міського голови та за пропозицією депутатів міської ради мало відбутися третє пленарне засідання 27 сесії міської ради. Депутати зареєструвались для роботи у пленарному засіданні ради. Про це повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

“Одним із питань було «Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» Депутати, мотивуючи відсутністю на пленарному засіданні директора медзакладу, який мав доповідати щодо цього питання, а також інших двох доповідачів знову запропонували не проводити пленарне засідання міської ради, а скликати його в інший день”, – йдеться у повідомленні.

Міський голова Іван Яцинин звернувся до депутатів з розумінням віднестися до ситуації та перейти до розгляду питань порядку денного, а не відкладати його на невизначений період.

Проте депутати вкотре не дослухались до думки міського голови. 13 міських обранців із 19 присутніх проголосували за перенесення пленарного засідання. Міський голова повідомив, що про дату проведення наступного пленарного засідання міської ради повідомить згодом.

1680012539 img 9261 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено