Івано-Франківськ

Які вистави покаже Франківський драмтеатр у квітні

На квітень актори підготували 30 вистав.
327965810 522390843082496 8412646281107074526 n scaled
На фото: актори під час вистави “Вовчиха”
 

У квітні Івано-Франківський драматичний театр покаже, як і вже добре відомі глядачам вистави, так і здивує прем’єрами.

Про це інформує “Франківський драмтеатр”, пише ПІК.

“На квітень актори підготували для вас 30 вистав, аби ваші вечори були наповнені українським мистецтвом, приємними емоціями та силою”, – кажуть у театрі.

Зокрема, презентують:

  • «Інтерв’ю з Богом». Це вистава в жанрі «розмова без антракту» відбудеться в укритті, у довоєнний час – це «сцена-підвал». Робота суголосна воєнному часові і розповідає про життя після війни, про те,  «як повернутися з війни», про посттравматичний синдром і про силу любові та силу віри. Режисер – Ростислав Держипільський.
  • “Вовчиха” – за мотивами твору Ольги Кобилянської. » У прем’єрній роботі – елегії «Вовчиха» – режисер Назарій Панів змістив акценти, сфокусувавши режисерську увагу на взаєминах матері та доньки, та додав психологічних проблем, важливих для нашого часу. 
  • “Інтимна зона” – це переосмислена і адаптована під реалії сьогодення класика української літератури, в основі якої лежить п’єса Володимира Винниченка “Закон” – психологічна драма зі сміливим сюжетом 1923 року. Розкривається тема абортів та сурогатного материнства.
  • “Сватання на Гончарівці– вистава за твором Григорія Квітки-Основ’яненка, але не класичне прочитання. Глобальна українізація, дивний гумор і вдосталь самоіронії.
  • “У джазі тільки дівчата”на основі однієї з найпопулярніших у світі кінокомедій режисера Біллі Вайлдера.Дія вистави відбувається в США наприкінці двадцятих років під час сухого закону. Двоє друзів-музикантів, саксофоніст Джо й контрабасист Джері, перебувають у тяжкому фінансовому становищі й шукають роботу. Їм трапляються дві вакансії в джаз-ансамблі на період виступів у Флориді, однак ансамбль жіночий…

Детальніше:

Квитки можна придбати онлайн http://www.dramteatr.if.ua/ та у касі театру. Безкоштовні покази для внутрішньо переміщених осіб відбуватимуться за наявності вільних місць на виставу, запрошуємо на покази.
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено