Івано-Франківськ

На кордоні з Польщею величезні черги: українці їдуть додому на свята

Зокрема, прикордонники відзначають скупчення транспорту при в'їзді в Україну.
На кордоні з Польщею величезні черги: українці їдуть додому на свята

Фото ілюстративне.

На кордоні з Польщею відмічається збільшення кількості людей, що слідують до України. Це пов’язано з тим, що багато наших співвітчизників слідують в Україну напередодні Великодніх свят. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише ПІК.

“Це місцями призводить до збільшення часу очікування на перетин кордону. Таким чином, у основних пунктах пропуску на кордоні з Польщею, таких як «Шегині» і «Краківець», відмічається накопичення пасажирського транспорту на в’їзд до України”, – йдеться у повідомленні. 

У зв’язку з цим прикордонники збільшили кількість персоналу на пунктах пропуску. Українцям рекомендують обирати менш завантажені на в’їзд до України пункти пропуску «Угринів», «Рава-Руська», «Смільниця».

Інформацію щодо стану черг на В’ЇЗД ДО УКРАЇНИ із суміжних країн можна знайти у наступних джерелах:

До слова, за добу, 1 квітня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 95 тисяч людей та 21 тисяча транспортних засобів. Пасажиропотік відносно попередньої доби зріс на 17 тисяч людей.  З України минулої доби вибули 40 тисяч людей. 24 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено