Івано-Франківськ

У Чернівцях поліцейський та працівник військкомату пропонували чоловікам “відстрочку” за гроші (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронець придумав схему, за якою чоловіки призовного віку могли отримати відстрочку від мобілізації.

У Чернівцях поліцейський та працівник військкомату пропонували військовозобов'язаним "відстрочку" за гроші (ФОТО, ВІДЕО)

У Чернівцях повідомили про підозру правоохоронцю та працівнику Чернівецького районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які «допомагали» отримувати довідки про відстрочку від мобілізації. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань, пише ПІК.

“Поліцейський розшукував потенційних «клієнтів» та пропонував їм одержати довідку про відстрочку від мобілізації. Вартість такої «послуги» становила приблизно 3 тис. доларів США. До схеми він залучив працівника військкомату, який підказував «клієнтам» до яких приватних лікарів варто звернутися та на які проблеми зі здоров’ям поскаржитися, щоб отримати «правильні» результати”, – йдеться у повідомленні.

Потім ці документи працівник військкомату передавав до військово-лікарської комісії, у якої просив «по знайомству» не призначати додаткових обстежень у лікарів та прийняти рішення щодо надання відстрочки від мобілізації.

Організаторам злочинної схеми загрожує покарання до 5 років позбавлення волі. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено