Івано-Франківськ

У Хмельницькому поліція затримала військового, якого побили московські попи (ФОТО)

Артур Ананьєв з початку повномасштабної російської війни добровольцем пішов на фронт у складі 19 стрілецького батальйону.

У Хмельницькому поліція затримала військового, якого побили московські попи (ФОТО)

У Хмельницькому священники РПЦ в Україні напали на військового Артура Ананьєва. Він вирішив сам піти до храму так званої УПЦ МП та запитати “скільки людей ще має загинути, щоб перестали ходити в московський патріархат”. Про інцидент у Facebook повідомив депутат Хмельницької облради Віктор Бурлик, пише ПІК.

Чоловік у рясі за підтримки “прихожан” накинувся на військового, намагаючись збити його з ніг. Потім Ананьева били гуртом, намагаючись вивести із храму.

На місце викликали працівників поліції, але, за інформацією депутата облради, вони затримали побитого чоловіка нібито за “дрібне хуліганство”.

“Мені гидко що в моєму рідному місті поліція кришує МП, коли по всій країні правоохоронці відкривають справи по держзраді московських попів. Обличчя прихожан теж показане, всі спостерігали як мордували військового який захищав Україну та ризикував своїм життям”, ‒ написав Бурлик.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено