Івано-Франківськ

Цілі отримання ліцензії на брокерську діяльність

Динамічність розвитку ринку міжбанківського обміну валют та вражаючий прибуток, який він дозволяє отримати трейдерам, мотивує підприємців ставати брокерами.

image1

Посередницька діяльність пов’язана з певними ризиками, але у разі правильної організації роботи може стати джерелом стабільного доходу. Один із ключових моментів – це легалізація.

Зареєструвати фірму з надання користувачам можливості укладання угод із купівлі-продажу різних активів досить легко. Для цього достатньо вибрати юрисдикцію, сплатити мита, зібрати та подати пакет документів. Також необхідно буде відкрити рахунок в банку, запустити сайт та продумати рекламну кампанію. Проте все це буде марною витратою коштів, сил і часу, якщо паралельно не пройти процедуру ліцензування. Її тривалість та умови проведення в залежності від країни відрізняються, але мета одна – підтвердити чесність брокера та безпечність торгівлі на Форексі.

Отримання ліцензії на брокерську діяльність дозволяє:

  • убезпечити себе від звинувачень у шахрайстві та потрапляння до чорних списків неблагонадійних брокерів;
  • створити імідж солідної компанії та забезпечити стабільний приплив клієнтів;
  • оптимізувати процес оподаткування без порушення норм міжнародного права;
  • підтвердити надійний захист фінансових активів та персональних даних клієнтів;
  • уникнути штрафних санкцій та кримінального переслідування;
  • налагодити взаємини із регулюючими органами;
  • розширити сферу діяльності;
  • створити потенційним партнерам найвигідніші умови співпраці.

Чи потрібна юридична допомога при оформленні дозвільного документа?

Теоретично всі формальності можна врегулювати самостійно, але на практиці це зробити вкрай складно. По-перше, більшість підприємців хочуть отримати ліцензію за кордоном, де свої законодавчі норми та особливий порядок вирішення формальностей. По-друге, якщо займатися підготовкою до ліцензування особисто, це займе в 2-3 рази більше часу, ніж у разі співпраці з юристами.

І останній, але дуже важливий нюанс – шанси на схвалення запиту за професійної підтримки значно вищі, відповідно, є можливість почати легально заробляти у максимально стислі строки. Звичайно, вибирати партнера потрібно відповідально, аналізуючи відгуки, компетентність співробітників, цінову політику та наявність представників у обраній юрисдикції. Серед надійних партнерів – адвокатське об’єднання “Lawrange”.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено