Івано-Франківськ

408 доба війни в Україні: наші захисники знищили 3 БпЛА різних типів та 3 авіаційні бомби

Протягом минулої доби, 6 квітня ворог завдав 5 ракетних та 18 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з РСЗВ.

408 доба війни в Україні: наші захисники знищили 3 БпЛА різних типів “Орлан-10”, “Supercam” та "Ланцет-3"

Розпочалася 408 доба війни в Україні: авіація Сил оборони завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Окрім того, наші захисники знищили 3 БпЛА різних типів (“Орлан-10”, “Supercam” та “Ланцет-3”), а також 3 коригованих авіаційних бомби. Про це вранці, 7 квітня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – за минулу добу наші воїни відбили понад 40 атак.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.
  • На Лиманському напрямку минулої доби противник вів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Кремінна та Спірне.
  • На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії, намагається взяти під повний контроль місто Бахмут, тривають жорстокі бої.
  • На Авдіївському та Мар’їнському напрямках противник вів наступ в районах Новокалинове, Сєверне, Первомайське та Мар’їнка Донецької області, успіху не мав. Найзапекліші бої на зазначеній ділянці фронту тривають за Мар’їнку, де було відбито 19 ворожих атак.
  • На Шахтарському напрямку протягом доби ворог наступальних дій не проводив.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує нарощувати у фортифікаційному відношенні оборонні рубежі та позиції. Здійснив обстріли понад 20 населених пунктів.
  • У населених пунктах Джанкойського району тимчасово окупованого Криму, російські загарбники залучають до будівництва фортифікаційних споруд наркоманів та алкоголіків. Робітникам окупанти обіцяють грошову винагороду, проте люди її не отримують, або отримують не в повному розмірі.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії  уразили 2 райони зосередження живої сили противника, 2 склади пально-мастильних матеріалів та ворожу станцію радіоелектронної боротьби.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено