Івано-Франківськ

Очільник МОЗ Ляшко розповів, як підтримує здоров’я (ФОТО)

7 квітня відзначають Всесвітній день здоров'я, який було започатковано у 1948 році. Цього року він присвячений темі «Здоров’я для всіх».
Очільник МОЗ Ляшко розповів, як підтримує здоров'я (ФОТО)

Очільник МОЗ Віктор Ляшко поділився власним досвідом підтримки здоров’я, адже формування здорових звичок та вчасна профілактика дозволяють попередити більшість хвороб, збільшити тривалість та якість життя. Про це він написав у Фейсбук, пише ПІК.

  • Кожен день, попри будь-яку погоду та настрій, я стараюсь розпочинати зі спорту. Сьогодні це ранкова пробіжка на 5 км. Ця звичка для мене вже стала рутинною, дозволяє завжди залишатися в тонусі та мати ясні думки.
  •  Щосезону я  вакцинуюсь від грипу, а також не пропускаю рутинні щеплення для профілактики дифтерії та правцю кожні 10 років.
  •  Третя звичка – це кава та чай без цукру. Це одна з найдавніших моїх звичок, яка прижилась ще в далекому 1999 році, коли я розпочав зустрічатись з коханою дівчиною, яка згодом стала моєю дружиною. І сьогодні це вже наша родинна корисна звичка.

“Окремо хотів би привітати ВООЗ з 75-річчям! Разом ми реалізуємо спільні проєкти, що стосуються як допомоги у реагуванні на виклики, пов’язані з наслідками повномасштабної війни, так і стратегічного розвитку системи охорони здоров’я України”, – додав міністр охорони здоров’я.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено