Івано-Франківськ

Трагедія у Львові: у ліфті загинула жінка (ФОТО)

Тіло жінки знайшли у ліфті на 6 поверсі 9-поверхового будинку.

7484b3db 0d1d 43eb a682 5d39c6dbec1d

7 квітня, о 12:00 год, у Львові стався трагічний випадок – на вулиці Гетьмана Івана Мазепи, 13а, в одній із багатоповерхівок з невідомих технічних причин у ліфті загинула 48-річна жінка, про це повідомляє ПІК з посиланням на Суспільне.

Працівників “Львівсвітла”, які обслуговують ліфти, викликали мешканці будинку. Тіло жінки знайшли у ліфті на 6 поверсі 9-поверхового будинку.

“Прийшов сюди, подивився, попробував кнопку, ліфт не їде. Відкрив двері, в шахті темно, як завжди, відкрив другу половинку, включив ліхтарик, дивлюся, щось капає зверху, щось так не зрозумів, думаю може то вода, може що. Тоді пішов вище, на п’ятий, то вже видно, де кабіна стоїть, бачу на шостому”, — розповідає працівник “Львівсвітла”.

30b93d73 f1fb 4790 8681 b2a48406655b scaled

Як повідомив Суспільному голова ОСББ Юрій Кукуруза, востаннє ліфт перевіряли три роки тому. Всього він експлуатується 40 років.

“Три роки тому робилася експертиза і техогляд. Тоді те, що було при техогляді і при експертизі виявлено, то було замінено представниками “Львівсвітла”, яке обслуговує наш ліфт”, — каже Юрій Кукурудза.

Зараз на місці події працюють рятувальники, правоохоронці та працівники інших служб.

“Виїхавши на місце ми виявили, що жінка доїхала до свого поверху, тож падіння кабіни ліфта не було”, — повідомила заступниця  міського голови з житлово-комунальних питань  Ірина Маруняк.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено