Івано-Франківськ

Переправляли “ухилянтів” за кордон: судитимтуь двох мешканців Івано-Франківщини

Двом прикарпатцям віком 42 та 50 років загрожує покарання - позбавлення волі на строк до семи років.

rishennya sudu prokuratura 5

На Львівщині судитимуть зловмисників, обвинувачених в організації незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області, пише ПІК.

“Правоохоронці задокументували 28 таких фактів. За скоєне двом мешканцям Івано-Франківської області віком 42 та 50 років загрожує покарання – позбавлення волі на строк до семи років”, – йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, у період з липня по вересень 2022 року двоє мешканців Івано-Франківської області віком 42 та 50 років організовували для військовозобов’язаних громадян незаконний перетин державного кордону України під час воєнного стану, виготовляючи підроблені документи, які надають таке право.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування завершене, обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим – позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено