Івано-Франківськ

Оборонна допомога, конфіскація російських активів і санкції: Шмигаль зустрівся з Трюдо

У вівторок, 11 квітня, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль прибув до Канади з робочим візитом та провів зустріч із колегою Джастіном

284698 photo 2023 04 11 09.36.20 new 960x380 0 scaled

У вівторок, 11 квітня, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль прибув до Канади з робочим візитом та провів зустріч із колегою Джастіном Трюдо та віцепрем’єркою країни Христею Фріланд.

Про це він написав у twitter.

“Підтримка Канади є надзвичайно важливою для перемоги України. Обговорили з Джастіном Трюдо оборонну допомогу, конфіскацію російських активів та посилення санкцій. Подякував уряду Канади та всьому канадському народу за потужну підтримку України“, – йдеться у повідомлені.

Прем’єр також спільно з віцепрем’єркою Канади Христею Фріланд зустрівся з представниками української громади.

“Подякував за відстоювання інтересів України. Наша мета незмінна. Це перемога над агресором та відбудова сильної, демократичної України у складі ЄС та НАТО. Наша країна потребує солідарності кожного українця у світі. Знаю, що ми завжди можемо на це розраховувати“, – коментує Шмигаль.

Раніше про візит голова уряду написав у telegram.

“Дружня Канада. Країна, яка однією з перших приходить на підтримку України. Цього тижня працюємо тут та в Сполучених Штатах. Проведемо зустріч із прем’єром Канади Джастіном Трюдо та віцепрем’єркою Христею Фріланд”, – ідеться у повідомленні.

Шмигаль зазначив, що в ході візиту також заплановані зустрічі з чиновниками США та участь у Spring Meetings.

“Готуємо нові домовленості та угоди щодо посилення макрофінансової та економічної стійкості нашої країни”, – повідомив глава уряду.

Читайте також у ПІК:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено