Івано-Франківськ

У Львові дівчина продавала в інтернеті свої інтимні фото: пенсіонер здав її поліції

Цікаво, що й сам чоловік купував ці фото, але після того, як про це дізналася його дружина, звернувся у поліції.

У Львові дівчина продавала в інтернеті свої інтимні фото: пенсіонер здав її поліції

У Львові засудили дівчину, яка в Telegram продавала свої секс-фото. За даними слідства, уродженка міста Володимир Волинської області 2020-2021 року продавала свої інтимні фото на закритому телеграм-каналі Lera-pantera 18+.

Щоб зацікавити чоловіків, вона знайомилася з ними в Instagram, а потім пропонувала купити підписку на тиждень за 350 грн з доступом до її відвертих фото. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Дівчиною зацікавився місцевий пенсіонер, який почав у неї купувати інтимний контент, проте це запідозрила його цивільна дружина та влаштувала скандал. Чоловік зазначає, що щоб довести те, що його не цікавить дівчина, звернувся зі заявою до поліції”, – йдеться у повідомленні.

На суді підозрювана заперечувала причетність до пікантних фото та стверджувала, що вона здавала свою квартиру в оренду, гроші їй частинами скидали орендарі і нібито саме вони від її імені вели телеграм-канал Lera-pantera 18+.

Проте суд таке пояснення не влаштувало, а тому дівчину визнали винною. Її засудили до одного року іспитового терміну. Також вона повинна сплатити 4249 грн за проведення експертиз.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено