Івано-Франківськ

Міністр оборони Олексій Резніков сказав, коли напише заяву про відставку

За словами Резнікова, піти у відставку ‒ це його мрія.

Міністр оборони Олексій Резніков сказав, коли напише заяву про відставку

Міністр оборони Олексій Резніков збирається написати заяву про відставку. Зробить це після перемоги України у війні проти російських загарбників. Потім він збирається приділити час родині. Про це пише ПІК з посиланням на Gazeta.ua

“Це моя мрія. І вже тим більше моєї дружини. Вона плакала, коли мене призначили міністром, цим я вам все і сказав. Ми чекаємо на день перемоги, тому що він дозволить мені підписати заяву про звільнення і повернутися до приватного життя. Цей етап мого життя дуже, дуже важкий”, ‒ сказав Резніков.

Він також розповів, що президент Володимир Зеленський двічі просив його очолити міністерство оборони. Вперше ‒ наприкінці серпня 2021 року.

“Я ввічливо відмовився від пропозиції. Я більше бачив себе в зіткненнях з юридичними проблемами, можливо, у відкритті нових юридичних фронтів з Росією в міжнародних судах. Або у співпраці з генеральним прокурором та міністерствами закордонних справ та юстиції. Я думав, що переконав його, але через місяць він викликав мене до себе в кабінет і, щойно я увійшов, сказав: “Добре, міністр оборони”, – розповів міністр.

Нагадаємо, що 5 лютого лідер парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія підтвердив інформацію ЗМІ про можливу відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони. Його місце, зі слів Арахамії, мав обійняти керівник ГУР Кирило Буданов. Але невдовзі це рішення скасували.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено